Anglès per a empreses

la nostra oferta

 Despí Languages pot oferir el mòdul de formació que millor s'adapti a la teva empresa, estudiant les necessitats reals i realitzant després una proposta de continguts, horaris i objectius del curs.

 

Fundació Tripartita

¿Sabies que la formació pot resultar gratuïta per a la teva empresa?

 

Com a entitat organitzador de la Fundació Tripartita, ens encarreguem de tot el procès de sol·licitud d'ajuts. Consulta'ns el teu pressupost i t'ajudarem.

 


serveis lingüístics

 T'agradaria que no només ens encarreguéssim de la formació dels treballadors, sinó també de la política lingüística de la teva empresa?

 

En l'àmbit professional sorgeixen moltes ocasions en les que els coneixements de llengua estrangera poden representar un avantatge competitiu desaprofitat pel desconeixement. Per exemple, la nostra imatge corporativa serà més prestigiosa si tenim la nostra informació en anglès o altres idiomes, sempre i quan presentem una traducció de qualitat.

 

 Oferim als nostres clients la possibilitat d'obtenir un servei lingüístic integral, en el que a més de formar als treballadors, col·laborem en aspectes com traduccions, interpretacions o desenvolupament de pàgina web.