Qui som

Despí Languages neix al 2016 com una alternativa professional i de qualitat a la oferta formativa del municipi de Sant Joan Despí, amb l'objectiu d'arribar a tots els públics i oferir un servei útil i dinàmic que vagi més enllà de únicament l'ensenyança d'idiomes.

 

Desitgem que la nostra experiència us ajudi a tots a millorar en idiomes, i gaudiu de les nostres classes de la mateixa manera que nosaltres gaudim de l'ensenyança.


 

"Digue'm i ho oblido. Ensenya'm i ho recordo. Involucra'm i ho aprenc."l'emprenedor

Juan Miguel del Amo és un professional de l'ensenyament amb més de 15 anys d'experiència en formació d'idiomes en diferents àmbits: preparació d'exàmens, Business English, joves i adolescents, ...

Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i Traducció i Interpretació.

 

l'equip

A Despí Languages creiem en el treball en equip. Per aquesta raó contem amb un equip multi-disciplinar, amb professionals de perfils diferents que ens permet aprendre els uns dels altres.  Tots units per requisits que considerem essencials:

professors amb passió per l'ensenyança, nadius o no nadius, però amb un nivell C2 de la llengua impartida. 

Per nosaltres és essencial que el professor sigui capaç de transmetre el coneixement i sàpiga identificar les necessitats de l'alumne que aprèn idiomes. Creiem que l'experiència  tant en l'ensenyança com a l'aprenentatge d'idiomes és vital per ser part del nostre equip.

màrketing i comunicació

Abel Suárez és el nostre responsable de màrqueting i comunicació. Creiem en el contacte directe amb l'alumne o client, així que no dubteu en contactar amb ell per resoldre dubtes o si tens cap suggeriment de millora. A Despí Languages les teves idees també compten, i farem el possible per fer-les realitat.